Magic kozmetika


Márti Bejelentkezés Tel:+3630 3672263
Dr Kadir termékek
Dr Kadir termékek
Arany arc kezelés

Tű nélküli mezoterápia

Tű nélküli mezoterápia az egyik legújabb elektrokozmetikai eljárás, amellyel a leghatékonyabban lehet a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatni. A hatóanyagok akkor fejtik ki legintenzívebben hatásukat, ha pontosan oda kerülnek és lehetőleg maximális koncentrációban, ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe. Ebben segít a tű nélküli mezoterápia. Bőrünk felépítése igen bonyolult, a hatóanyagok bevitele kívülről rendkívül korlátozott. Az elektroporáció a sejtmembrán csatornák megnyitásával a hatóanyagokat közvetlenül a sejtbe juttatja. Az eljárást szokás még meso-lifting nevel is említeni.

A mezoterápiához különféle speciális termékek állnak rendelkezésünkre a hyaluronsavtól kezdve a vitaminokon és fehérjéken keresztül egészen a biofunkcionális szérumokig. Az egész mezoterápiás folyamat a ráncok mélységének csökkenését, a kötőszövet feszességét, valamint a depózsírok eltüntetését eredményezi. Az eddig alkalmazott módszerekhez képest a tű nélküli mezoterápia akár a hatóanyag mennyiség 400-szorosát is képes bevinni a szaruréteg alsó részébe, az az alatti rétegekbe pedig azok 1200-szorosát is. Mindezt tűk alkalmazása nélkül, fájdalommentesen. Az eredmény már az első kezelés után szemmel látható, ám egy rövidebb kúrával (5 alkalom), és havi rendszerességgel történő fenntartó kezelésekkel visszanyerheti a feszes és üde bőrt és hosszantartóan megőrizheti fiatalos külsejét! A tű nélküli mezoterápiás kezelés természetesen a nyak és a dekoltázs kezelésére is alkalmas.

Led maszk arckezelés


A LED fény akadály nélkül, a bőr rétegeit sértetlenül hagyva jut le a bőr mélyebb rétegeibe, ahol a led fény hatására sejt szintű szövet stimuláció megy végbe. Ezáltal gyorsulnak a sejtek anyagcsere folyamatai, stimulálódik a kollagén termelés és az egész arc bőrnek feszesebb, teltebb kinézetet kölcsönöz. A LED fény technológia nem csak a ráncokat simítja, de a különböző színekkel több probléma is kezelhető.
A vörös fény hatása: lassítja az öregedési folyamatokat, ezáltal a ráncok elleni harcban segít. Fokozza a bőr anyagcseréjét és serkenti a kollagén termelődését, anti-aging és antioxidáns hatással bír. Hatására a bőr látványosan fiatalosabb, tündöklőbb, enyhülnek a szárazsági ráncok, halványodnak a különböző eredetű pigmentfoltok, mely nagy szó, hiszen eddig a felhámnál mélyebb rétegben pigmentálódott bőrt sok esetben csak drasztikus beavatkozásokkal lehetett enyhíteni.Tökéletes választás egyéb fiatalítő, ránctalanító kezelések után vagy akár egy arcmasszázs után relaxálásra, pihentetésre.
A zöld fény: gyulladáscöskkentő hatása régóta ismert, továbbá ödémás, duzzadt területek nyugtatása, szemkörüli karikák halványítása. Arc tisztítás után kítűnő fertőtlenítő és bőr nyugtató terápia.
A kék fény hatása:a legtöbb kórokozót elpusztítja. Az aknéban található proprioni baktériumok reagálnak a természetben is előforduló kék fényre, elnyelik, megkötik azt, melynek hatására a coproporphyrin III. vegyület aktiválódik, tiszta oxigént termel és elpusztítja az aknékat. Az aknék pusztulási aránya 100%-os, vagyis rengeteg tini vagy egyéb okokból, például hormonális probléma miatt aknéval küzdő ember számára kiváló alkalom, hogy lehetőséget adjon magának a szteroidos kezelések megkezdése előtt arra, hogy akár elkerülje azt! Az infravörös fény kombinációval gyulladáscsökkentő , seb-és hegkezelő hatású, továbbá szabályozza, csökkenti a faggyúmirigyek működését.


Ultrahang kezelés
Ultrahangos hatóanyag bevitel Az Ultrahangos rezgések hatására a szövetek megmozdulnak, egymáshoz érve, masszírozzák egymást, miközben hőt termelnek. Ez tovább segíti a jótékony folyamatokat, a hatóanyag felszívódást, javítja a vér és nyirokkeringést.
Az ultrahanggal végzett kozmetikai arckezelés lényege, hogy a bőr mélyebb rétegeibe, tehát az irhába és a bőraljába zsírban és vízben oldódó hatóanyagokat jutassunk be.